Over

Welkom op mijn site Leoniae’s Mind Palace.

Mijn naam is Leoniae, ik ben in de 20 en woon in Nederland. Ik ben een blogster, creatieveling, actrice, zus, dochter, verkoopmedewerkster, student etc.

Mijn naam, Leoniae, is eigenlijk de bijnaam die mijn moeder mij ooit gaf. Die bijnaam ben ik gaan gebruiken bij het maken van media-accounts zoals mijn instagram en Facebook, zodat ik door familie en vrienden altijd makkelijk op het internet te vinden was en ook een beetje anoniem kon blijven voor mensen die mij niet kenden.

Ik heb op mijn 18de mijn Vwo-diploma behaald en ben toen gaan uitzoeken wat ik wilde worden. Vanaf kleins af aan ben ik al gek op theater, en ook zelf spelen. Mijn droom was om ooit een volwaardig actrice te zijn en van acteren te kunnen leven. Na de middelbare school ben ik 4 jaar lang toneel/theateropleidingen gaan doen en heb ook deze met een mooi resultaat afgerond. Op het toneel staan leek mij het mooiste wat er is, je kon je inleven in een ander, even een ander zijn, mensen aan het nadenken zetten over kwesties en het leven, een beeld scheppen, maar ook mensen vermaken en enthousiast maken over toneel. Helaas kan ik hier (op het moment) geen werk in vinden, hopelijk kan ik ooit mijn droom waar maken en acteren, maar op dit moment ben ik opzoek naar een andere studie waarmee ik wel gelijk een baan zou kunnen vinden, waar ik me ook goed bij voel en waar ik van zou kunnen leven!

Zodat ik, als ik die studie heb afgerond en werk vind, daarnaast altijd nog kan acteren of iets kan opzetten wat met theater te maken heeft. De meeste (beginnende) acteurs en actrices doen naast het acteren nog ander werk, het is nou eenmaal een moeilijk werkveld met een laag (goedbetaald) banenaanbod. Dat het mij misschien (niet gelijk) zou lukken of dat acteren iets “ernaast” zou zijn, had ik van te voren al wel bedacht, dus het kwam niet als een donderslag bij helderen hemel. Ik ben in die afgelopen vier jaar zo gegroeid op persoonlijk vlak en heb zoveel geleerd, ik had het nooit willen missen en zou er zo opnieuw voor kiezen! Maar voor nu moet ik gewoon even een andere weg in slaan.

Ik heb ontzettend veel hobby’s en interesses, (Theater/toneel, film, tekenen, knutselen, merchandise verzamelen etc.), dus genoeg om over te schrijven! Daarom ben ik deze blog begonnen, om te delen en mensen aan het denken te zetten/te vermaken en natuurlijk omdat ik het zelf leuk vind om te bloggen. Ik heb al eerder blogs geschreven, maar het was een beetje stil komen te liggen en ik heb me een tijd lang bezig gehouden met andere dingen, ik miste het wel, dus bij deze ben ik er weer mee begonnen!

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt gekregen van wie er achter deze blog zit en wat je hier zou kunnen lezen, als je mijn blog leuk vind laat het dan zeker eens achter in een comment!

Liefs, leoniae

 

Advertenties